GIDS4mediation

On 6 juli 2016 by jacobien

Nieuw:

GIDS4mediation

Van een hiërarchische samenleving is ontwikkeld naar een netwerksamenleving. Deze verandering vraagt om een nieuwe manier van communiceren met inwoners;GIDS4mediation

open en toegankelijk. Responsiviteit is daarbij het nieuwe kernbegrip (D. Allewijn). Met GIDS4mediation leveren we met u een krachtige impuls aan tadalafil testosterone deze ontwikkeling!

Met een minimum aan middelen en inzet. Lees verder 

 

NLP, wat de afkorting is voor Neuro Linguïstisch Programmeren, biedt een breed scala aan vaardigheden. Zo veel dat het niet in een dag behandeld kan worden. Wij bieden aan hen die willen kennismaken met NLP een selectie in een eendaagse training.

Je maakt kennis met een aantal technieken die je meteen kunt inzetten, als interventiemethode en ook om bijvoorbeeld zichtbaar onpartijdig te blijven, juist als het spannend does generic levitra work wordt. Je leert technieken om je te kunnen verplaatsen in de ander en om vertrouwen op te bouwen. Op deze manier kunnen cliënten zich ook makkelijker (laten) verplaatsen in de positie van de ander of reflecteren op hun eigen handelen. Via http://www.cialispharmaciefr24.com/prix-du-cialis-20mg/ allerhande verbale en non-verbale communicatietechnieken weet je ook beter welke interventie je kunt doen om een stap verder te komen in het proces.

Lees verderGIDS4mediationGIDS4mediation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *