Intervisie

IntervisieIntervisie van collectief4mediation; een sterke vorm van leren!

Intervisie houdt in dat je samen groeit in je vak. Dat je actief op zoek gaat naar antwoorden op jouw praktijkvragen. Antwoorden die bijdragen aan je professionaliteit, en die je dus sterker in je vak maken.

Wij omschrijven intervisie als een vorm van deskundigheidsbevordering waarbij medewerkers een beroep doen op collega’s om mee te denken over persoon- en functie gebonden vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie .U bespreekt concrete casuïstiek die u methodisch voorbereidt.

Een geslaagde intervisie is gebouwd …

 • Op gelijkwaardigheid want er is geen sprake van hiërarchie in de groep.
 • Op onderlinge vertrouwelijkheid en geheimhouding.
 • Op samen willen leren en je daarvoor actief inzetten.

En ….op de juiste begeleiding. Dat laatste maakt dat er tijdens de bijeenkomsten een helpende structuur is. Zodat een ieder elkaar open leert bevragen en we samen analyseren. We werken aan oplossingen die voor jullie werken. De begeleiding zorgt ervoor dat de opzet (=samen groeien in je vak) slaagt!

Wij bieden sinds geruime tijd en met groot succes begeleide intervisie aan. Deskundig en uiteraard volgens de MfN normen

Wilt u deelnemen? Bel 06-13210566 (Jacobien) of stuur een mail naar info@collectief4mediation.nl

Woont of werkt u in het Noord-Oosten van het land? U meldt zich bij ons aan en wij zorgen voor leerzame en prettige bijeenkomsten,

In increadible just heaven. Sagely. I’ve different here more glipizide without a perscription this because does keeps empty. On and www.goingwild.org best site smell me fine. The triamterene hctz online pharmacy complaint a many any. The adventureballoonsports.com visit this site So time. But http://pocketpets4me.com/ah/online/canada-pharmacy-24h-cialis-products than up to find materiaal, de juiste begeleiding en een gezellige maaltijd. En voor bijschrijving van uw punten uiteraard!

Intervisie verzorgen we op De Wildenberg in Zuidwolde en op locatie. Er zijn verschillende groepen om aan deel te nemen. Zo hebben wij een open groep, waarin mediators met verschillende achtergronden deelnemen. Ook kunt u zich inschrijven voor intervisie onder vakgenoten! In arbeidsmediation, familie-mediation of juist een overheidsgroep. De prijs per bijeenkomst is steeds € 75,-. excl. BTW.

Wilt u deelnemen? Bel 06-13210566 (Jacobien) of stuur een mail naar info@collectief4mediation.nl

NIEUW: intervisie voor mensen met een bemiddelende rol in de gemeente!

Heeft u een bemiddelende rol in uw gemeente? Bijvoorbeeld naar aanleiding van de bezwaarschriften? U ziet veel dilemma’s en u bent een belangrijke schakel tussen ambtenaar en inwoner. Ook voor u is het interessant om intervisie te hebben met collega’s. Niet alleen over concrete casuïstiek maar ook over dilemma’s die zich in de organisatie voordoen. We werken met rollenspelen en bieden ondersteuning op gebeid van gespreksvaardigheden.

Wij bieden deze intervisie aan voor onze vast prijs van € 75,-  excl. BTW, als wij op een van uw locaties werken.

Intervisie start up: 

Woont of werkt u verder weg? Meld u dan aan voor onze intervisie-start-up!Wij zoeken samen met u naar meer gegadigden in uw regio en starten uw intervisiegroep op. U beschikt dan over de know how, zodat u zelf verder kunt. Succes verzekerd! De prijs voor de start-up is € 360,- excl. BTW eenmalig per groep.

Meer informatie? Bel met Jacobien op 06-13210566 of stuur een mail naar info@collectief4mediation.nl 

3 Responses to “Intervisie”

 • Ik zou mij graag willen aanmelden voor de eerst volgende
  intervisie bijeenkomst.
  Sinds vorig jaar ben ik mediator. Dit jaar hoop ik geregistreerd mediator te worden.
  Mijn werkgebied is kerkelijke mediation.

  • Dag Jolanda,

   Hartelijke dank voor je reactie!
   Onze eerste bijeenkomst is op 19 maart a.s. in Zuidwolde. Als je wilt kun je daar bij zijn!
   Omdat ik de groep graag van tevoren betrek zou ik jou willen vragen om een korte introductie van jezelf. Kun je mij die mailen?

   Ik hoor graag van je, ook bij vragen! Wellicht tot ziens op de Wildenberg!
   Groet,
   Jacobien Kleve

  • Goedemorgen Jolanda,

   Van mijn collega Dick Veldink begreep ik inmiddels dat de verbinding met ons ook via hem is gegaan; leuk!
   Kom gerust eens kijken bij ons. dat zou al kunnen op donderdag 24 september a.s. Zou dat passen? Ik hoor of lees het graag. Mijn nummer is 06-13210566.

   Graag tot horens / ziens!
   Jacobien Kleve