Mediation

Mediation?

Mediation

Mediation is een manier om zelf uw conflict op te lossen, samen met de persoon waarmee u een conflict heeft. Een onafhankelijke bemiddelaar, de mediator, helpt u daarbij.

Deze begeleidt de gesprekken, brengt rust in de situatie en bewaakt het proces. Stap voor stap wordt het conflict door ons samen opgelost.

Waarom zou ik kiezen voor mediation?

Kiezen voor mediation betekent kiezen voor een oplossing die bij u en de ander past. Zodat de relatie in stand blijft en u op een gezonde manier verder kunt. Juridische en kostbare procedures worden vermeden. U kunt snel verder!

De klik

Samenwerken kan alleen als er een klik is. Die klik brengen we tot stand, met een van ons. Bel ons of lat u terugbellen (of mailen). Laat uw naam en nummer achter op info@collectief4mediation.nl

Mediation voor gemeenten:

Wij bieden mediation speciaal voor gemeenten aan. Omdat het soms verstandig kan zijn een kwestie door een onafhankelijk mediator te laten behandelen. Binnen Collectief4mediation wordt elke aangeboden zaak snel beoordeeld en efficiënt opgepakt.  Vanaf de melding is pre-mediation en inzet binnen een week mogelijk. Uiteraard werken wij volgens de normen van het kwaliteitsinstituut van de Mediation federatie Nederland (MfN).

Vragen of overleg? Bel 06-13210566 (Jacobien Kleve)  of 0522-292950 (Dick Veldink)

 

Comments are closed.