NLP in een dag!

On 2 augustus 2016 by Xander

NLP in 1 dag! 

Voor jou als mediator is communicatie je belangrijkste gereedschap. Daar probeer je steeds beter in te worden. Er zijn veel methodieken die je daarbij helpen. NLP is wel de meest werkzame omdat je hiermee een betere afstemming bereikt. Tussen jou en partijen en tussen partijen onderling.

NLP, wat de afkorting is voor Neuro Linguïstisch Programmeren, biedt een breed scala aan vaardigheden. Zo veel dat het niet in een dag behandeld kan worden. Wij bieden aan hen die willen kennismaken met NLP een selectie in een eendaagse training.

Met korte inleidingen, ondersteund met dia’s en demonstraties wordt de meest relevante stof gebracht. Vervolgens oefen je in (sub)groepen om de vaardigheden eigen te maken. In de nabespreking van de oefeningen leggen we niet alleen een link naar de theorie maar bovenal naar de eigen praktijk: HOE en WAAR kun je het geleerde toepassen. Wat zou daarvan de opbrengst zijn voor jou als mediator en voor de conflicterende partijen?

Tijdens de bijeenkomst is er bovendien sprake van een interactief samenwerken. Niet de trainer heeft alle kennis bij zich; ook de deelnemers hebben jaren ervaring die zij al dan niet (on)bewust bekwaam inzetten.

NLP in een dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *